De praktijk

Hi! Ik ben Lian. Ook ik neem dagelijks deel aan het hectische leven en ik vind het heerlijk maar van tijd tot tijd een momentje voor mezelf is hierbij wel een must. Die momentjes variëren van avondjes uit, een dagje shoppen, met een boek in de tuin zitten maar ook een ontspanningsmassage hoort erbij. Juist deze laatste is echt helemaal voor mezelf. In een ruimte met gedimd licht, heerlijke geuren en ontspannen muziek op de achtergrond een weldaad voor mijn lichaam ervaren.

2 Warme handen die van boven naar beneden alle spanning uit mijn lichaam masseren, die mijn spieren en huid een heerlijke warme gloed bezorgen waardoor ik me erna als herboren voel.

Bij Effe Ikke staat deze ervaring centraal: de massage als weldaad voor je lichaam! Juist hierom vind ik een hedendaagse omgeving van belang. 

 

Effe Ikke is onlangs verhuisd en is tegenwoordig te bezoeken op de Hofdwarsweg te Geleen. In dit gebouw zijn meerdere bedrijven gevestigd, een groot gedeelte is eveneens op ontspanning gericht. Rondom het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid. Het is wel van belang om te vermelden dat Effe Ikke op de eerste verdieping zit en dat er geen lift in het gebouw aanwezig is.

 

 

massage@effe-ikke.nl Telefoon: 06-18066897